Find en maler i Aalborg

Er du gået i gang med et stort renoveringsprojekt? Og har du måske taget munden for fuld så bare rolig! Vi har nemlig et godt samarbejde med en dygtig og pligtopfyldende malermester i Aalborg som kan hjælpe dig i mål med dine drømme!

Hvem er KD-Elite?

Malermester Emil Sandberg Nielsen sætter farver på dine omgivelser.
Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

Inden arbejdet går i gang, tilbyder vi en grundig rådgivning om farver, maling og vedligeholdelse.


Få et uforpligtende tilbud

Det professionelle malerarbejde kræver viden. Derfor sørger vi for altid at være opdaterede om den nyeste udvikling i teknikker og produkter. Det sikrer dig et smukt og holdbart resultat.

Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud eller se dig omkring her på siden, hvor du kan få et indtryk af vores arbejde. Ring til os på tlf.: 50368488 eller skriv en mail til info@kdelite.dk og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

 

Inden arbejdet går i gang, tilbyder vi en grundig rådgivning om farver, maling og vedligeholdelse.

 

Skal vi male for dig?

Mangler du en maler til dit næste projekt? Vi tilbyder at give et 100 % uforpligtende tilbud ud fra lige netop dine ønsker og behov. 

Book et møde med os

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et tilbud på dit næste projekt.