Referencer

Hos KD-Elite sætter vi stor pris på vores kunder, og uanset størrelsen på opgaven, er det vigtigt for os at levere et ordentligt stykke arbejde. Vi udfører arbejde for både private og erhverv, og derfor er vores kundeportefølje også bredt.
Her på siden findes et udpluk af de kunder, som vi tidligere har udført arbejde for. Vi måler vores succes i tilfredse kunder, og sådan vil det altid være, uanset om opgaven er stor eller lille. Vi sørger for at tilpasse vores arbejde til den enkelte kunde, og det er noget af det, der gør, at vores kunder vender tilbage gang på gang.

Facader

Renovering

Spartling

Bjælkeloft

Specialvægge

Epoxy gulve

Hvorfor vælge KD-Elite?

Vores forhold til kunderne er baseret på et ligeværdigt samarbejde, som kommer begge parter til gode. Vores kommunikation bygger på en åbenhed omkring kvalitet såvel som økonomi. Det, tror vi på, giver det bedste forløb og det bedste resultat, som lever op til vores såvel som dine forventninger. Det er dit projekt, og derfor er det vigtigt for os at imødekomme kundens ønsker og kunne tilbyde kvalificeret vejledning fra start til slut. Vælger du os som dit malerfirma, så sørger vi for, at du også bliver hørt, og at du får et resultat, som lever op til dine ønsker og forventninger. Søger du en kompetent maler i Nordjylland der kan påtage sig arbejdet med maling af facader, vægge eller gulve? Eller vil du høre mere om vores priser på spartling, tapetsering eller kabevægge? Så ring gerne til os på +45 50 36 84 88. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et tilbud på dit næste projekt.

Book et møde med os

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.